Design & Architecture / Living space in a warehouse

Design & Architecture / Living space in a warehouse

Un ex deposito di acque minerali, abbandonato in fondo a un cortile, diventa una casa su tre livelli. Abbattendo una parte della copertura, si creano l'illuminazione naturale e la distribuzione di tutti gli ambienti. A piano terra un ufficio, un mini appartamento e il garage, tutti con ingresso indipendente. Al piano superiore il grande soggiorno con la cucina, la piscina coperta, le camere da letto e un soppalco con la sauna. La maggior parte delle strutture e degli arredi è progettata e realizzata su misura.
A former mineral water warehouse, left abandoned at the back of a yard, became a three levels house. By demolishing part of the roof, it was possible to obtain natural lighting and the internal arrangement. At the ground level there is an office, a small apartment and the garage; each one of them has an independent entrance. At the upper level you can find the large living-room with the kitchen, an indoor swimming-pool, the bedrooms and a mezzanine with the sauna. Most of the structure and the furniture was designed and custom-made.