Design & Architecture / Office in the Navigli District

Design & Architecture / Office in the Navigli District

In un vecchio cortile sui navigli, gli archi erano nascosti, le grandi colonne coperte, la sala riunioni camuffata da cantina. Si entrava con il furgone e si usciva all'aperto per andare in bagno. Abbattendo le inutili divisioni, abbiamo portato tutto leggermente più in alto, con la grande scala all'ingresso in mezzo ai due livelli. La maggior parte delle strutture e degli arredi è progettata e realizzata su misura.
In an old courtyard in the “navigli”, Milan's canal district, the arches were hidden, the large columns covered, the meeting room disguised as a cellar. They used to get in with a van and to get out to go to the toilet. We demolished the useless internal divisions and slightly raised the level of the two floors, with the large stairway at the entrance, between them. Most of the structure and the furniture was designed and custom-made.